Om mig​

Jeg er en pige fra 1956, som har 2 voksne børn med hver deres dejlige familie, og jeg bor i et lækkert hus tæt ved børn, strand og vand.

Jeg har et godt og indholdsrigt liv, hvor det allervigtigste sættes i højsædet – nemlig familien.

Jeg har en fortid som mangeårig erhvervsrådgiver i bank og senere et fleksjob i samme bank.

I 1994, da jeg var 38 år gammel, fik jeg ved et tilfælde konstateret brystkræft. Den praktiserende læge, som fandt knuden, fandt den heldigvis så tidligt, at der kunne laves en brystbevarende operation med efterfølgende strålebehandling. Det kom jeg godt igennem.

15 år senere - i 2009 - kom brystkræften tilbage. Kræften fyldte nu hele brystet og operation ikke mulig.  Men efter 4 kemobehandlinger kunne der opereres, og brystet og kræften blev fjernet. Jeg fik efterfølgende 4 forebyggende kemobehandlinger og antihormoner. Og jeg kom også nogenlunde helskindet ud af dette. Kræften var i hvert fald væk.

 I 2013 fandt opmærksomme læger en ny kræft i min bughule, som sidder i 6 ud 7 zoner, og den var/er uhelbredelig.

Det har betydet et liv med opture og nedture, men også et intensivt liv, hvor jeg sætter pris på hver eneste dag og gør alle de ting, jeg har lyst til.

Det har også betydet, at jeg interesserer mig meget for det hele menneske. Jeg har undervejs i mine forløb haft behov for hjælp til krop, psyke og sjæl. Sygehuset har repareret min krop - jeg sørger selv for god livskvalitet.

Jeg interesserer mig meget for brugerinddragelse. Jeg har været med i Patient-pårørenderådet for Kræftområdet på Vejle Sygehus i 4½ år og har været formand i 1½ år. I den forbindelse  deltager jeg i relevante bestyrelser og styregrupper. 

Jeg er beæret over at have en bestyrelsespost i:

- Det regionale Center for Fælles Beslutningstagning

- Center for Patientkommunikation, Sygehus Lillebælt

-  DBCG (Danish Breast Cancer Group)

Firma info​

Mona Muusmann Petersen

CVR: 39829835

Maren Sørensens Vej 8, Kelstrup 6100 Haderslev​

Kontakt mig

Tlf.: 40 87 42 05

E-mail: info@monamuusmann.dk

Find mig på Facebook og LinkedIn