TILBUD​

Jeg tilbyder foredrag og debatoplæg mm. om det at leve med kræft – og prøve at leve godt med kræft. Jeg er selv uhelbredeligt syg og deler gerne ud af mine erfaringer med opture og nedture – og et indædt forsøg på at leve et godt og indholdsrigt liv.

Derudover er jeg meget interesseret i sammenhængen mellem krop, psyke og sjæl. Og hvad man selv kan gøre for at øge livskvaliteten den vej. Specielt har jeg fokus på et positivt mindset.

Jeg har siden starten af 2015 været inddraget i utallige forskellige opgaver som patientrepræsentant. Det har været givende for alle parter, vil jeg tillade mig at påstå - og jeg har efterhånden opnået en god viden på mange områder. Det vil jeg også gerne fortælle om.

 Jeg henvender mig til alle: patienter, pårørende, internt på sygehuse og alle øvrige interesserede. Pris afhænger af arrangement.

Min erfaring er blandt andet:

-  oplæg i min Kræftcafe 

-  oplæg hos Kræftens Bekæmpelse 

-  oplæg lokalt 

-  været i Go Aften Danmark sammen med min læge 

-  underviser på LÆGEDAGE (praktiserende lægers efteruddannelse) 

-  oplæg på Sygehus Lillebælt og Sygehus Sønderjylland

-  deltaget i indslag i DR TV-avisen og Radioavisen

-  interviewet til P4 Syd og P4 Trekanten 

-  holdt oplæg på online-kursus hos VIBIS

​Jeg har en bestyrelsespost i  Det regionale Center for Fælles Beslutningstagning. Det er jeg meget optaget af. Specielt uddannelse af såvel sundhedspersonale som os patienter i dette fantastiske tiltag, som nu udbredes til hele Danmark.  Der SKAL snakkes om sygdom og behandling, fordi vi SAMMEN skal vælge vejen frem. På basis af de behandlingsmuligheder, der er, og patientens præferencer.​

Kontakt mig

Jeg vender gerne tilbage til jer!.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info​

Mona Muusmann Petersen


Maren Sørensens Vej 8, Kelstrup 6100 Haderslev​

Kontakt mig

Tlf.: 40 87 42 05

E-mail: info@monamuusmann.dk

Find mig på Facebook og LinkedIn